Samenwerken met Q

Het spreekwoordelijk gezegde “Alleen ga je sneller, samen kom je verder” is er niet voor niets. JCI Quadrivium slaat graag de handen ineen, samen met partners, om doelen te bereiken en een positieve impact te maken in onze maatschappij. Op deze pagina lees je hoe je – op verschillende manieren – met ons kunt samenwerken.

Vriend worden

Vriend worden kan al vanaf € 100,- per jaar!

  • Uw logo wordt geplaatst op onze website
  • Wij maken een link naar uw website
  • Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op onze social media kanalen
  • U ontvangt een uitnodiging voor onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor Vrienden en Partners van JCI Quadrivium.

Financieel

Een vereniging als JCI Quadrivium heeft financiële middelen nodig om te kunnen bestaan. Met dit geld kunnen wij maatschappelijke projecten ondersteunen of opzetten.

 

Onze tegenprestatie kan worden aangepast op uw doelstellingen. Uiteraard behoren naamsvermelding op deze website en nieuwsbrieven die naar onze leden gaan tot de mogelijkheden. Maar wellicht wenst u gebruik te maken van de kennis van onze leden, betrokkenheid te zijn bij onze activiteiten en/of zoekt u een kritisch klankbord dat u kan helpen uw business te verbeteren.

 

Voor een goed partnership geldt een inspanning van beide partijen.


Kennis en kunde

Een belangrijke pijler binnen het JCI gedachtegoed is ‘learning by doing’. Wellicht kunt u ons diensten leveren die bijdragen aan de ontwikkeling van onze leden. Onze leden komen zo in aanraking met uw specifieke kennis en leren uw bedrijf kennen. Wie weet wat daar voor moois uit voortkomt.

 

U kunt presentaties verzorgen voor onze leden over een actueel en relevant onderwerp. Dit kan bijvoorbeeld zijn op financieel of sociaal gebied of nieuwe media. U kunt uw merk laten leven onder een groep enthousiaste en leergierige groep mannen en vrouwen tot een leeftijd van 40 jaar.

 

Of ondersteun ons met het 1000kansen project waarbij we werkzoekende jongeren helpen bij het verbeteren van hun positie op de arbeidsmarkt. Hierbij richten we ons op jeugdwerkzoekenden of jonge ondernemers tot 30 jaar met een opleidingsniveau vanaf MBO4, waarbij wij een kans willen bieden die kan leiden tot werkervaring of een betaalde baan.


Producten

JCI Quadrivium heeft voor haar activiteiten velerlei producten en diensten nodig. Neem bijvoorbeeld onze JCI Q kennisquiz. Een jaarlijks terugkerend event dat wordt georganiseerd in samenwerking met onze partners. Hier komen circa 200 professionals samen om geld op te halen voor een goed doel.

 

Kunt u ons helpen met drukwerk, geluid, prijzen, locatie en/of hospitality diensten?


Goede doelen

De afgelopen jaren zijn onze projecten en evenementen verbonden geweest aan verschillende goede doelen. De opbrengst die wij aan hen hebben mogen doneren is ten goede gekomen van mensen uit 's-Hertogenbosch en omgeving.

 


JCI Quadrivium

 

 KvK 55676774

JCI Nederland

Met ongeveer 2500 leden verdeeld over bijna 100 Kamers in Nederland richten wij ons op sociale relaties die samen tot ontwikkeling komen ten behoeve van jezelf, het bedrijfsleven en de maatschappij. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zowel lokaal, nationaal als internationaal!