Lid worden

We zijn continue op zoek naar nieuwe leden om onze bruisende vereniging te versterken. Als je voldoet aan de volgende uitgangspunten, dan komen we graag met jou in contact:

 

  • je woont in ’s-Hertogenbosch of omstreken
  • je bent tussen de 25 en 40 jaar jong
  • je hebt gedrevenheid om jezelf te blijven ontwikkelen
  • je hebt een HBO of WO opleiding afgerond
  • je bent ondernemend
  • je houdt van gezelligheid en een Bourgondische levensstijl

Dit biedt JCI Quadrivium

Iedere derde woensdag van de maand vergaderen wij bij Bar Le Duc in ‘s-Hertogenbosch, waar we voor de vergadering gezellig met elkaar een hapje eten.

 

Daarnaast hebben we maandelijks nog een avond dat we bij elkaar komen met een andere invulling. Dan kun je denken aan workshops, trainingen, bedrijfsbezoeken en andere leuke, leerzame activiteiten.

 

Naast de vergadering en de vrije avond, besteed je thuis nog wat tijd aan commissie-activiteiten.

 

Daarnaast organiseert JCI (Quadrivium) regelmatig (regionale) trainingen en (inter)nationale congressen. Je komt hier echt te weten wat JCI is en welke mogelijkheden JCI jou verder nog te bieden heeft.

Zo word je lid

 

Dat kan heel makkelijk door een mailtje te sturen naar info@jciquadrivium.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

 

Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, neemt iemand van JCI Quadrivium contact met je op om een gezellig kennismakingsgesprek te plannen. Tijdens dat gesprek vertellen we dan wat meer over JCI Quadrivium en kan jij iets vertellen over jezelf en waarom je lid wil worden.

Als er een wederzijdse klik is, dan word je voorgesteld aan de kamer.

Vervolgens kom je een keer meekijken bij een vergadering of andere activiteit en kan je daarna besluiten of je aspirant lid wil worden.

 

Kosten

Om al deze activiteiten te bekostigen vragen we, net als elke andere vereniging, een actieve inzet en een jaarlijkse bijdrage voor het lidmaatschap.

 

Dit bedraagt €428,- (prijspeil 2020) en is inclusief het eten en drinken voor de vergaderingen.

 


Word lid!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


JCI Quadrivium

 

 KvK 55676774

JCI Nederland

Met ongeveer 2500 leden verdeeld over bijna 100 Kamers in Nederland richten wij ons op sociale relaties die samen tot ontwikkeling komen ten behoeve van jezelf, het bedrijfsleven en de maatschappij. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zowel lokaal, nationaal als internationaal!